GOOGLE NEWS

Σε απόγνωση η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια – «Πετάνε» στο δρόμο την άρρωστη μητέρα της!

Δύσκολες ώρες περνάει η Έφη Θώδη, καθώς ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας όπου διαμένει η 79χρονη μητέρα της, της κάνει έξωση.

Η κυρία Χρυσούλα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ», ζει με οξυγόνο.

Ο ιδιοκτήτης έκοψε το ρεύμα και το νερό, εκβιάζοντας την ηλικιωμένη γυναίκα να φύγει όσο πιο γρήγορα από το σπίτι, ενώ πλήρωνε κανονικά τα ενοίκια και ο λόγος που συμβαίνει αυτό, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, είναι για να ενοικιάσει σε κάποιον άλλον το διαμέρισμα.

Η αδερφή της Έφης Θώδη, Τίνα, μίλησε στην εφημερίδα και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητάει όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε το ρεύμα και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί να ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει προβλήματα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πετάνε στο δρόμο σαν σκυλί».