GOOGLE NEWS

Στην Ιταλία με τον φίλο της που γνώρισε από το Facebook! Νέα τροπή στο θρίλερ με τη 16χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Κατερίνας από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η κοπέλα βρίσκεται στην Ιταλία με τον φίλο της, τον οποίο γνώρισε από το Facebook1

Η εξαφάνιση της 16χρονης κοπέλας από τη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, είχε σημάνει συναγερμό, από την περασμένη Τετάρτη, 13 Μαρτίου, όταν εκδόθηκε και Amber Alert, αλλά η 16χρονη δεν έχει επιστρέψει ακόμα σπίτι της.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, η 16χρονη φέρεται να επικοινώνησε με φίλες της και να τους είπε ότι είναι στην Ιταλία με τον 18χρονο Αλγερινό φίλο της. 

Μάλιστα η 16χρονη φέρεται να είπε στις φίλες της ότι την ενοχλεί το γεγονός ότι έχει κινητοποιηθεί η Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού για να εντοπιστεί.

Η 16χρονη κοπέλα γνωρίστηκε μέσω Facebook με τον σύντροφό της και μέσω αυτής της γνωριμίας προέκυψε αυτή η σχέση και η απόφαση της να φύγει στην Ιταλία μαζί του.

Μέσω της εκπομπής έκανε έκκληση ο πρόεδρος του συλλόγου του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστας Γιαννόπουλος ώστε η 16χρονη να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μάλιστα τόνισε ιδιαιτέρως ότι αναμένεται να εκδοθεί και ευρωπαϊκό σήμα ότι η 16χρονη αγνοείται ούτως ώστε μόλις εντοπιστεί στην Ιταλία ή όπου έχει καταφύγει στο εξωτερικό να επιληφθούν οι Αρχές, ενώ και η Τατιάνα Στεφανίδου της ζήτησε να γυρίσει στην ασφάλεια του σπιτιού της.