ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φίλαθλος έχασε το μάτι του από χτύπημα αστυνομικού

Ένας άνδρας που βρέθηκε στο γήπεδο του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έχασε την όραση του από το ένα μάτι, από χτύπημα αστυνομικού.Το περιστατικό αποκάλυψαν άτομα του περιβάλλοντος του άτυχου άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Πιο συγκεκριμένα, αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στο Open TV περιέγραψαν όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

H παρέα του 31χρονου άνδρα έφευγε από το γήπεδο σε κατάσταση πανικού καθώς έπεφταν «βροχή» τα χημικά και γινόντουσαν επεισόδια.

Την ώρα εκείνη ο άτυχος άνδρας έτρωγε φαγητό και δέχθηκε χτυπήματα από άνδρες των ΜΑΤ. Χτυπήματα δέχθηκαν και οι φίλοι του.
Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται ακόμα δύο τραυματισμένοι από τα επεισόδια.
Ένας νεαρός με σπασμένο χέρι και ένας με χτυπημένο κεφάλι. Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής.

Ακόμη από το περιβάλλον του 31χρονου άνδρα γίνεται λόγος για «απρόκλητη επίθεση». Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παρέα είχε μαζί της και δύο παιδιά.

Σε ερώτηση προς την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη, η απάντηση ήταν ότι γίνεται προανάκριση από την υποδιεύθυνση βίας στους αθλητικούς χώρους.