ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος με τον Σγουρό ο Δημήτρης Κωνσταντάρας

Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός, Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα με τον συνδυασμό του «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής» όπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κυψέλη, ενώ έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, τη Λετονία και τον Πόντο και είναι γιος του αγαπημένου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε 45 χρόνια σε εφημερίδες, περιοδικά, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Έγραψε τραγούδια, θεατρικά έργα, σενάρια και περισσότερα από τριάντα βιβλία, το 2002 αποφάσισε να μπει στην πολιτική. Εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Αθήνα, στη συνέχεια βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και δυο φορές δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντάρας, δίπλα στο Γιάννη Σγουρό, θέλει να ολοκληρώσει την πολιτική του σταδιοδρομία πραγματοποιώντας το όνειρό του για την απολύτως αναγκαία αναμόρφωση του υποβαθμισμένου Κέντρου της πρωτεύουσας.