LIFESTYLE

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη» αποκάλυψε η Άση Μπίλιου

Η Άση Μπήλιου αφήνει για λίγο τα άστρα και μιλά για τη ζωή της. Η γνωστή αστρολόγος διηγείται τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά στιγματίστηκαν από τον θάνατο του πατέρα της, σε ηλικία εννέα ετών, αλλά και από την αποκάλυψη που της έκανε η μητέρα της στην εφηβεία, ότι είναι υιοθετημένη.

«Η μητέρα μου, επειδή στην εφηβεία ήμουν πανκ, θεώρησε ότι είχα μάθει ότι ήμουν υιοθετημένη και αντιδρούσα με αυτόν τον τρόπο. Γι αυτό στα 16 μου αποφάσισε να μου το αποκαλύψει. Όταν το έμαθα έπαθα σοκ»! Εξομολογείται στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η αστρολόγος, ξεκαθαρίζει στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» πως δεν έχει ακόμα γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα και ούτε έχει την πρόθεση να το κάνει. «Με έδωσαν για έναν πολύ αστείο λόγο. Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που σε μεγαλώνουν, όχι εκείνοι που σε φέρνουν στη ζωή και μετά σε δίνουν», λέει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με την μητέρα της, λίγο πριν πεθάνει. «Ημουν στο νοσοκομείο μαζί της και λίγο πριν κλείσει τα μάτια της μου είπε να βρω τη βιολογική μου οικογένεια για να μην μείνω μόνη. Εγω της είπα ότι δεν πρόκειται να το κάνω γιατί η μητέρα μου είναι εκείνη και καμία άλλη».

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει στην εκπομπή πώς αντέδρασε όταν η φυσική της οικογένεια την προσέγγισε τελικά, πριν από λίγα χρόνια και αναφέρεται, στον λόγο για τον οποίο δεν έχει επισημοποιήσει, με γάμο, τη σχέση της με τον επί 27 χρόνια σύντροφό της!