GOOGLE NEWS

Ανατριχιάζουν όσα αποκαλύπτονται για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο! Πώς είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια η παιδοκτόνος και αυτόχειρας!

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, με την 40χρονη που πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον 5ο όροφο πριν βουτήξει και εκείνη. 

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η μητέρα κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, έβαλε τον σύρτη και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο. Ο πατέρας και σύζυγος, ο οποίος βρισκόταν κάτω από το σπίτι, ανέβηκε αμέσως στο διαμέρισμα ωστόσο δεν κατάφερε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη. Χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα αλλά δεν πρόλαβε να περάσει στο μπαλκόνι του και να σώσει την οικογένειά του.

Ο Ant1 μετέδωσε πως η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της κι έπεσε πιο αριστερά με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος. 

Πληροφορίες που μεταφέρει το iefimerida.gr αναφέρουν πως η 44χρονη και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, καθώς στένευαν τα χρονικά περιθώρια. Όταν τα κατάφεραν, η γυναίκα γέννησε και φέρεται να παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να αφιερωθεί στο παιδί, όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την καρδιά του. Ο άντρας της συμφώνησε σε αυτό καθώς είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.