LIFESTYLE

Το ξέσπασμα για τα fake news που τον ήθελαν… νεκρό!

Ανάστατη είναι η Ρόδος μετά τις φήμες ότι ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι νεκρός. Η ψευδής είδηση, μάλιστα, με τον «θάνατο» του τραγουδιστή έκανε τον γύρο και των social media.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι μια χαρά, μίλησε  στην «espresso» για τα fake news που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την εσπευσμένη μεταφορά του σε νοσοκομείο του νησιού.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος με όλα όσα γράφτηκαν ΟΙΟ διαδίκτυο. Έμεινα άφωνος. Ενημερώθηκα πως… ζω από το status του μπουζουξή μου Γιώργου Μαργαρίτη που έγραψε: "Οι φήμες που βγάζουν νεκρό τον Δασκαλάκη δεν ισχύουν. Είναι παραπληροφόρηση από καλοθελητές νοσοκομείων κ.λπ., μην πω ονόματα. Όλα καλά ο Τσαμπίκος Γιώργος Δασκαλάκης". Το σοκ για μένα, τη σύζυγο μου, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους ήταν μεγάλο» ανέφερε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Να ανακοινώσω λοιπόν πως ζω! Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα θέμα με την υγεία μου. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρισκόμουν στο ρεστοράν μου, όταν με έπιασαν φριχτοί πόνοι στο στομάχι. Διπλώθηκα. Τρόμαξα εγώ, τρόμαξε και το προσωπικό. Μεταφέρθηκα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρορραγία και προχώρησαν στα απαραίτητα για να σταματήσει η αιμορραγία» αποκάλυψε ο Ροδίτης τραγουδιστής. «Καταλάβαινα πως κάτι συνέβαινε, είχα αιμορραγίες, αλλά δεν το έλεγα σε κανέναν. Το ρεστοράν μου απασχολεί αρκετό προσωπικό και δεν ήθελα ξαφνικά να κατεβάσω ρολά και να χαθούν μεροκάματα. Όμως δεν το απέφυγα. Όταν ξεκίνησαν οι πόνοι, ακυρώσαμε 300 τραπέζια ρεζερβέ, ζητώντας συγγνώμη από τους πελάτες μας, και μείναμε κλειστά»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης θα ταξιδέψει την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης για να συναντήσει τον γιατρό που ανέλαβε τη δύσκολη επέμβαση, θα τον συνοδέψει η σύζυγος του Κατερίνα.

Οι γιατροί της Ρόδου του έκαναν εισαγωγή προκειμένου να τον παρακολουθούν στενά, όμως εκείνος υπέγραψε και έφυγε για να ανοίξει το μαγαζί του. Του συνέστησαν ξεκούραση, ακινησία, ηρεμία, αλλά εκείνος είναι και πάλι επί ποδός. «Με λένε τρελό, αλλά έτσι είμαι! Άμα είμαι όρθιος, νιώθω ότι όλα πάνε καλά» αναφέρει γελώντας.