LIFESTYLE

Ποιος θυμάται την Ραφαέλα Καρά; Δείτε πως είναι σήμερα στα 76 της…

Η Ραφέλα Καρά υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιταλική τηλεόραση ενώ οι «διαβασμένοι» γνωρίζουν πως γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα με το τραγούδι «A far l’amore comincia tu»

Σήμερα η Ραφαέλα Καρά στα 76 της χρόνια, εξακολουθεί να διαθέτει ενέργεια και απαράμιλλο στυλ, με το οποίο ποζάρει στον φακό του Pierpaolo Ferrari, για λογαρισμό του ιταλικού Vanity Fair. H θρυλική Ιταλίδα σταρ  φορώντας τουαλέτα Jean Paul Gaultier και έχοντας το ίδιο, χαρακτηριστικό ξανθό καρέ, απέδειξε πως το πραγματικό στυλ δεν γνωρίζει από ηλικίες…

 

 

Η Ραφαέλα Ρομπέρτα Πελόνι, γεννήθηκε το 1943 στη Μπολόνια της Ιταλίας. Ευρύτερα γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ραφαέλα Καρά, η ξανθιά Ιταλίδα έγινε τραγουδίστρια, χορεύτρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 30 κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει ηχογραφήσει πολλά τραγούδια, ανάμεσα τους, το “Tuca Tuca”, το οποίο έγραψε για τον άντρα που αγάπησε, το “Tanti Auguri” (“Best Wishes”) και φυσικά το “A far l’amore comincia tu”, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία και ηχογραφήθηκε και σε αγγλική version με τίτλο “Do It, Do It Again”.

Η Ραφαέλα Καρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως παρουσιάστρια μουσικοχορευτικών εκπομπών τόσο στην πατρίδα της, την Ιταλία, όσο και στην Ισπανία και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

H Καρά έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία Το Εξπρές του φον Ράιαν (Von Ryan’s Express) (1965) με τον Φρανκ Σινάτρα και τον Τρέβορ Χάουαρντ.