GOOGLE NEWS

Άγριος ξυλοδαρμός συγγραφέα έξω από βιβλιοπωλείο!

Λίγο πριν ξεκινήσει την προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου του σε κεντρικό βιβλιοπωλείο του Βόλου ο γνωστός συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης και τα μέλη της οικογένειάς του που τον συνόδευαν δέχθηκαν επίθεση από έναν οδηγό αυτοκινήτου!

Ο οδηγός σε έξαλλη κατάσταση βγήκε από το αυτοκίνητό του με το οποίο κινούταν στην οδό Όλγας και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του συγγραφέα.

Μαρτυρίες που μεταφέρει το TheNewspaper.gr λένε ότι ο οδηγός εκνευρίστηκε λόγω παρατήρησης που του έγινε όταν δεν άφησε την επταμελή οικογένεια να περάσει μεταξύ των δύο πεζοδρόμων.

Τότε ήταν που ξεκίνησε το άγριο ξύλο, με αποτέλεσμα η μητέρα του συγγραφέα να πέσει στο έδαφος, ενώ και ο ίδιος ο Νικόλας Σμυρνάκης φέρει τραύματα στα πόδια του, στα χέρια του και σε άλλα σημεία του σώματός του. Μάλιστα, η επίθεση εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του.

Αμέσως έτρεξαν υπάλληλοι πολυκαταστήματος αλλά και θαμώνες καφετεριών ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε κανονικά, και ο συγγραφέας δε μετέβη στο Νοσοκομείο, παρά τα τραύματά του.

πηγή φωτογραφίας TheNewspaper.gr