ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος δηλώσεων στης… Μυρσίνης την ποδιά

Τα όσα αποκαλύφθηκαν και οδήγησαν στην παραίτηση της Μυρσίνης Λοιζου έχουν πυροδοτήσει έναν πόλεμο δηλώσεων ανάμεσα στα κόμματα.

Στο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη πως το θέμα δεν είναι να αποσυρθεί η Μυρσίνη Λοΐζου, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας απαντά το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας πως εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της ΝΔ κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας.

Πηγές της ΝΔ απάντησαν:«Για της Μυρσίνης την ποδιά, τους έπιασε πια απελπισιά. Όσο διαβάζουν μόνο Ντοκουμέντο, τόσο πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

Την ιδια ωρα ο ΣΥΡΙΖΑ τα εβαλε και με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με τα οσα ειπε στο Open οτι «δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε;»

«Μιλάνε όλοι, μιλάει και η αρχηγός του κόμματος του Γιάννου, του Άκη και του Τσουκάτου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Και με την ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι πράγματι δεν υπάρχει Τσίπα», απάντησε ο γραμματέας του τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης. «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος» συμπληρώνει.