GOOGLE NEWS

Δημόσια συγγνώμη της Στρέιζαντ μετά το σάλο!

Να απολογηθεί αναγκάστηκε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ για όσα είπε σχετικά με τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον που βάλλεται δέκα χρόνια μετά το θάνατό του με κατηγορίες για παιδεραστία.

Η 76χρονη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός σε συνέντευξή της στους Times και προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον «βασιλιά της ποπ» είπε, μεταξύ άλλων, για τα θύματα του Τζάκσον ότι «ήταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά, και ότι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας».

«Προφανώς ζητάω συγγνώμη για κάθε πόνο ή παρεξήγηση που προκάλεσα με το να μην επιλέξω πιο προσεκτικά τις λέξεις για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως τυπώθηκαν δεν αποτυπώνουν τα αληθινά μου συναισθήματα. Δεν ήθελα να απορρίψω τα τραύματα που έχουν βιώσει αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο. Όπως όλοι οι επιζήσαντες μιας σεξουαλικής επίθεσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να το κουβαλάνε αυτό για όλη τους τη ζωή. Μετανιώνω και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να αναγνωρίζουν ότι πραγματικά τους σέβομαι και τους θαυμάζω γιατί είπαν την αλήθεια» έγραψε σε ανάρτηση της.