GOOGLE NEWS

Μήνυμα για νέα κατεύθυνση έστειλε από τη Λήμνο ο Μητσοτάκης

«Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται όραμα και κατεύθυνση για να βγει από την κρίση που την μαστίζει εδώ και δέκα χρόνια» είπε στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τη Λήμνο όπου βρέθηκε ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως η Ελλάδα «αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να ξαναπιάσει το νήμα του υγιούς πατριωτισμού. Ενός πατριωτισμού ο οποίος ενώνει. Ενός πατριωτισμού ο οποίος προτάσσει τις έννοιες της ευθύνης, της αλήθειας και, κυρίως, της σκληρής δουλειάς».

Φθάνοντας στο νησί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με  πιλότους και μηχανικούς της 130 Σμηναρχίας Μάχης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, με κίνδυνο της ζωής τους, για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και συνομίλησε με τους καθηγητές και τα παιδιά για το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο σχολείο. Όπως ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, το κτίριο αλλά και ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός του προέρχεται κυρίως από δωρεές ομογενών, κάποιοι από τους οποίους ήταν παρόντες στο σχολείο.