ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοτωμός Πολάκη – Αραμπατζή για τη φορεσιά την 25η Μαρτίου: Του κάνει μήνυση και αγωγή

Επίθεση για τον «ψευτοπρατριωτισμό» του παλιού συστήματος εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την εμφάνιση της γαλάζιας βουλευτού, Φωτεινής Αραμπατζή με στολή Μακεδονίτισσας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο ψευτοπατριωτισμός θα είναι πάντα το τελευταίο καταφύγιο του παλιού συστήματος και των πολιτικών εκπροσώπων του …..Φωτό 1 :βουλευτής ΝΔ (Αραμπατζή Σέρρες) παρελαύνει χτες με στολή μακεδονομάχου .Φωτό 2 Η ίδια καταδικάστηκε πέρυσι για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους Φωτό 3: Ο κύριος Αραμπατζής πατέρας της βουλευτού, εκδότης της εφημερίδας "Πανσερραϊκή" πήρε το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ 37.000 ευρώ για διαφήμιση (μπάνερ κ.λπ).

Η κ. Αραμπατζή όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του κ. Πολάκη για αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων ότι τάχα είναι καταδικασμένη για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους στην εταιρεία που διοικούσε πριν γίνει βουλευτής.   

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα του site Νέα Σελίδα το οποίο σχολίαζε την χθεσινή παρέλαση που έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φορώντας μακεδονική φορεσιά.

Το site, που δεν γνώριζε ότι η κ. Αραμπατζή έχει αθωωθεί από το Τριμελές πλημμελειοδικείο Σερρών, ανέφερε ότι έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών επικαλούμενο την πρωτόδικη απόφαση.

 

Ο Παύλος Πολάκης είδε το δημοσίευμα και έκανε αναπαραγωγή του με ανάρτηση στο δικό του προσωπικό λογαριασμό στο facebook επικαλούμενος τα όσα γράφει προσθέτοντας δε, ότι η καταδίκη έγινε πέρυσι ενώ και η πρώτη καταδικαστική αλλά και η δεύτερη αθωωτική απόφαση εκδόθηκαν το 2015. 

Η κ. Αραμπατζή επικοινώνησε με το διευθυντή του site τον ενημέρωσε για την αθωωτική απόφαση και λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα διορθώθηκε.     

Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης έμεινε στο αρχικό δημοσίευμα και κατηγόρησε την βουλευτή για ψευτοπατριωτισμό με αφορμή την χθεσινή της παρέλαση.        

Τώρα η κ. Αραμπατζή τον κατηγορεί για συκοφαντία και για πολιτική χυδαιότητα και τον καλεί να μη κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία προκειμένου να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τις συκοφαντίες εναντίον της.    

Η ανάρτηση της Φωτεινής Αραμπατζή

Στο λογαριασμό της στο facebook αναφέρει η Φωτεινή Αραμπατζή:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης γνωστός,όπως αποδεικνύεται, για τις συκοφαντικές του επιδόσεις, έδωσε σήμερα μια ακόμη παράσταση πολιτικής χυδαιότητας. Χρησιμοποίησε ένα αναληθές παραπολιτικό του ειδησεογραφικού site Νέα Σελίδα παρουσιάζοντάς με ως ψευτοπατριώτισσα, καταδικασμένη Βουλευτή.  

Ενημερώνω λοιπόν τον επίδοξο συκοφάντη μου, Υπουργό:  

Πρώτον ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχω αθωωθεί από την ελληνική δικαιοσύνη με την υπ’ αριθμ. 1377/2015 απόφαση της 13ης Νοεμβρίου 2015, του Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Σερρών  

Δεύτερον ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ζήτησα προσωπικά και από το βήμα της Βουλής, την άρση της ασυλίας μου, σε αντίθεση με τον ίδιο, που εκλιπαρούσε «κλαίγοντας» να μην αρθεί η ασυλία του, όταν τον μήνυσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Αδωνις Γεωργιάδης  

Τρίτον ότι η πρωτόδικη καταδίκη μου, που δεν ήταν πέρυσι, όπως ψευδώς γράφει, αλλά το 2015, προήλθε από ερημοδικία μου, καθώς το δικαστήριο δεν δέχθηκε αίτημα αναβολής λόγω απουσίας του δικηγόρου μου και διεξήγαγε τη δίκη χωρίς να εκπροσωπούμαι  

Τέταρτον η υπόθεση αφορούσε αξιώσεις δύο εργαζομένων (υπερωριακή απασχόληση) στην επιχείρηση, που διοικούσα έως το 2012 και πριν εκλεγώ βουλευτής, οι οποίες όμως πολύ ετεροχρονισμένα ηγέρθησαν, μόλις εκλέχτηκα βουλευτής  

Πέμπτον το site Νέα Σελίδα μετά από επικοινωνία, που είχα με τον διευθυντή του, διόρθωσε το δημοσίευμα αφαιρώντας τα ανακριβή στοιχεία περί καταδίκης μου  

Ο κ. Πολάκης απέδειξε για ακόμη μια φορά με πόση ευκολία και αθλιότητα, στηριζόμενος σε ψεύδη, επιδίδεται στο αγαπημένο του «σπορ» της κατασυκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων Κατανοώ την ταραχή του για την κατάρρευση, που υφίσταται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία λόγω της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών αλλά θλίβομαι για το κατάντημα του να χαρακτηρίζει ψευτοπατριώτες τους Μακεδόνες συμπολίτες μου, που αντιτίθενται στη συμφωνία και εμένα επειδή παρήλασα με την τιμημένη Μακεδονική φορεσιά του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Το λόγο απο εδώ και πέρα έχει η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία ο κ.Πολάκης θα λογοδοτήσει για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του με την μήνυση και αγωγή, που θα του υποβάλω.
Ελπίζω να μην κρυφτεί για άλλη μια φορά πίσω από την ασυλία του, όπως ελπίζω και οι σύντροφοί του, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να μην τον «καλύψουν» αρνούμενοι την άρση της».