ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψη Πολάκη: Τι του έχει πει ο Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ότι έχει δεχτεί… κριτική από τον Αλέξη Τσίπρα για τις οξύτατες εκφράσεις του, ανέφερε ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης. 

«Ο Aλέξης είναι ένας πάρα πολύ ευγενής άνθρωπος κι ένα καλό παιδί και σαν προσωπικότητα. Νομίζω, ότι έχει δηλώσει, πως, αν το δόγμα Πολάκη είναι να καθαρίσουμε τον τόπο, είναι με το δόγμα Πολάκη. Προφανώς και λόγω χαρακτήρα, ο Αλέξης δεν θα χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις μου και μου το έχει πει. Αλλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενα μέτωπο που ο καθένας μας κουβαλά τον εαυτό του, την διαδρομή του, τις εμπειρίες του, την προσωπικότητα του, τον χαρακτήρα του και όλοι συμβάλλουμε σε ένα κοινό στόχο.

Ο Αλέξης μου έχει πει κάποια πράγματα: ότι κάποιες φορές το παρατραβάω στο θέμα των εκφράσεων. Αλλά, δεν μπορώ να βαστιέμαι πάντα ρε παιδί μου. Οταν σε πυροβολούν με 45άρι, δεν μπορείς να τους ραντίζεις με βασιλικό».

Σχετικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε «είναι πολύ λίγος. Και επειδή είναι του χεριού τους ,γι αυτό τον βγάλαν και αρχηγό» όσο για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τόνισε «Δεν θα έπινα μαζί του τσικουδιές. Δεν ταιριάζει ο πολιτισμός μας. Τσικουδιές και παρέα κάνεις με αυτούς που εκτιμάς, δεν κάνεις με τους συνειδητούς ακροδεξιούς και νεοφιλελεύθερους δολοφόνους μίας χώρας. Γιατί αυτό είναι».