ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Που θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος!

Η φωνή του έχει ταυτιστεί με την παράδοση μας. Στο άκουσμα και μόνο μίας εισαγωγής νησιώτικου τραγουδιού αντιλαμβανόμαστε αμέσως ποιος είναι ο ερμηνευτής, αλλά και δημιουργός του!

Όμως, εκτός από ένας τραγουδιστής που έχει ως συνώνυμό του την λέξη επιτυχία, είναι και ένας εξαιρετικός συνδημότης που σέβεται, αγαπά και επιθυμεί να βοηθήσει ενεργά τις Αχαρνές. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού και ανήκει πλέον στην οικογένεια της παράταξης ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες!

«Αποδέχτηκα την πρόσκληση του φίλου Γιάννη Κασσαβού γιατί είναι από τους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν τον πολιτισμό με έργα και όχι μόνο λόγια. Παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκείνος έθεσε γερά θεμέλια στον πολιτισμό και κυρίως στην ανάδειξη της ιστορίας των Αχαρνών με πρόσφατο παράδειγμα την έκδοση του ιστορικού λευκώματος που αναφέρει όλη την σύγχρονη ιστορία της πόλης μας. Ζω στις Αχαρνές με την οικογένειά μου από επιλογή, όπως από επιλογή επιθυμώ να βοηθήσω ώστε το έργο του Γιάννη Κασσαβού να έρθει εις πέρας και να αναδείξουμε όχι μόνο την πλούσια ιστορία των Αχαρνών, αλλά και την τέχνη μέσα από τους δεκάδες καλλιτέχνες που γεννά αυτός ο τόπος. Είμαι υπερήφανος για την πόλη που ζω και θα παλέψω για το καλύτερο» δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Κονιτόπουλος.