LIFESTYLE

Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι στην Αμφίπολη… κάνει βουτιές στη Βουλιαγμένη!

Ο λόγος για τον Ιρλανδό γόη Κόλιν Φάρελ, πρωταγωνιστή της επικής παραγωγής «Alexander» (2004) του Ολιβερ Στόουν, που είχε εντυπωσιάσει ως Μακεδόνας στρατηλάτης και ο οποίος βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στη χώρα μας και ο συνάδελφος Νίκος Γέμελος κατάφερε να απαθανατίσει.

μεγας Αλεξανδρος

Ωστόσο, το ταξίδι του διάσημου ηθοποιού απ’ ό,τι φαίνεται δεν έγινε μόνο για αναψυχή αλλά για επαγγελματικούς λόγους.

Κάποιοι μάλιστα εικάζουν πως ο ερχομός του στην Αθήνα και η εμφάνισή του στην περιοχή του Φαλήρου, όπου εθεάθη να αγοράζει καφέ, ίσως να έχει σχέση με τη συμμετοχή του στην ταινία «The Lobster» ( «Ο Αστακός»), σκηνοθέτης της οποίας είναι ο Γιώργος Λάνθιμος, ενώ ανάμεσα στους συμπαραγωγούς της συγκαταλέγεται και η Faliro House. Πρόκειται για την πιο ελπιδοφόρα εταιρεία παραγωγής στην Ελλάδα, την οποία ίδρυσε το 2008 ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος, γιος του αείμνηστου Καπετάν Βασίλη.

Σε εποχή βαθιάς κρίσης ο κ. Κωνσταντακόπουλος στηρίζει συνεχώς τον ελληνικό κινηματογράφο σε σημείο που να θεωρείται πλέον ο βασικός χρηματοδότης του, ενώ έχει στο ενεργητικό του και μια σειρά από σημαντικές διεθνείς παραγωγές ανάμεσά τους και η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ «Knight of cups» με τους Νάταλι Πόρτμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Κρίστιαν Μπέιλ.

Ο διάσημος ηθοποιός κάνει ηλιοθεραπεία στην πλαζ του Αστέρα και όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητος. Ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ Νίκος Γέμελος τον απαθανάτισε σε στιγμές χαλάρωσης, ανε

Με συνοδό την αδελφή του

Εστω κι αν η εικασία περί των επαφών με τους Ελληνες συνεργάτες του μοιάζει πιθανή, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ταξίδεψε ο Φάρελ στη χώρα μας παραμένει μυστικός. Ο 38χρονος σταρ, έφτασε στην Αθήνα από το Λος Αντζελες την Κυριακή 31 Αυγούστου και αναχώρησε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός έμεινε σε πολυτελή καμπάνα στον Αστέρα Βουλιαγμένης και συνοδευόταν από την αδελφή του Κλοντίν (η οποία είναι η προσωπική του βοηθός και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα) και τον φίλο της. Οσοι είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν μιλούν για έναν ιδιαίτερα απλό και ευγενικό άνδρα χωρίς εκκεντρικότητες στη συμπεριφορά του.