LIFESTYLE

Διαστάσεις «επιδημίας» παίρνει το «γυμνό σκάνδαλο» – Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα – Τίποτα δεν σταματάει τους χάκερς.

O χάκερ των διασήμων ξαναχτυπά: Γυμνές οι Joanna Krupa, Emily DiDonato και Erin Heatherton

Φαίνεται πως όχι μόνο δεν μπαίνει τέλος στο «γυμνό σκάνδαλο», που ταλανίζει το Χόλιγουντ, τον τελευταίο καιρό, αλλά συνεχώς διογκώνεται παίρνοντας την μορφή «επιδημίας».

Η μία μετά την άλλη, σταρς και σταρλετίτσες, βλέπουν την γυμνή «αλήθεια» τους στο διαδίκτυο.

Μετά τις Jennifer Lawrence, Rihanna, Kim Kardashian, Arianna Grande, Teresa Palmer, Victoria Justice, AnnaLynne McCord κ.α. στα «τρόπαια» του χάκερ περιλαμβάνονται από σήμερα η Joanna Krupa, η Emily DiDonato και η Erin Heatherton.Και παρά την πίεση που δέχεται η Google από τις διάσημες, που ζητούν έως και 100 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση, παρά τις ενέργειές της εταιρείας για να σβηστούν «δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες», δεν μπορεί να σταματήσει τον ή τους χάκερς…

Η 35χρονη Joanna Krupa από την Πολωνία είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός.

Όσο για το 23χρονο μοντέλο Emily DiDonato εκτός από τις φωτογραφίες υπάρχει και η πληροφορία ότι ο χάκερ έχει στην κατοχή του και ένα ερωτικό βίντεο με το οποίο την απειλεί.

Η  πρώην ερωτική σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Erin Heatherton, γνωστό μοντέλο,  εμφανίζεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της ενώ φαίνεται να τις έχει επεξεργαστεί με διάφορα φίλτρα.