LIFESTYLE

Εκνευρισμένη όσο ποτέ παίρνει κεφάλια η Σπυροπούλου: «Κουμάντο εδώ κάνω μόνο εγώ»

spiropoulou

Αλλιώς τα περίμενε, αλλιώς της ήρθαν… Δεν ξεκίνησε για να είναι δεύτερη και γι’ αυτό είναι αποφασισμένη να πάρει τα μέτρα της Πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όλοι πίστευαν ότι με την υποστήριξη που της παρέχουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είχε την πρωτιά και μάλιστα με διαφορά στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, αφού έμεινε πίσω σε τηλεθέαση όχι μόνο από την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σαββατοκύριακο με Δράση» με τον Σπύρο Μάλλη. Έπειτα από τρεις εβδομάδες στον «αέρα» η Κωνσταντίνα βλέπει μεν τα νούμερα να ανεβαίνουν σιγά σιγά, αλλά αυτό δεν την ικανοποιεί, αφού άλλο να είσαι πρώτη από την αρχή και με διαφορά και άλλο να κυνηγάς τους υπόλοιπους από την τελευταία θέση.

Αυτό είναι που έχει κάνει «τούρμπο» τη Σπυροπούλου. Θεωρεί ότι βρίσκεται στον Alpha, σε ένα κανάλι που είναι πιο ψηλά από το «Ε» και τον ΣΚΑΪ και η εκπομπή της… τρέχει και δεν φτάνει! Θέλει λοιπόν να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, και ο καλύτερος τρόπος, όπως νομίζει η ίδια, είναι να γίνουν αλλαγές. Εκτός από τη φημολογία που επικρατούσε την προηγούμενη βδομάδα ότι «τελείωσε» την αρχισυντάκτρια Ζήνα Κουτσελίνη, θεωρώντας την υπεύθυνη για την κατρακύλα της εκπομπής, η Κωνσταντίνα τα έβαλε και με τον Αντώνη Λουδάρο, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν τη βοηθάει αρκετά όταν βρίσκονται on air.

Ο δρόμος είναι μακρύς, ο τηλεοπτικός χειμώνας δύσκολος και η Κωνσταντίνα κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει τα χειρότερα. Φυσικά, οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες τόσο για την ίδια, όσο και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που στελεχώνουν την εκπομπή. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα κρίνονται από τα νούμερα τηλεθέασης…

Πηγή: Περιοδικό YES!