ΔΙΕΘΝΗ

Ρίγη συγκίνησης : Ηλικιωμένος ασθενής «συνέρχεται» όταν ξαναβλέπει τον σκύλο του -ΒΙΝΤΕΟ

Η υγεία του 73χρονου Τζέιμς Γουάθεν δεν ήταν καλή. Ο άνδρας από το Κεντάκι δεν έτρωγε και ήταν τόσο αδύναμος που η κατάσταση έμοιαζε μη αναστρέψιμη. Όλα αυτά μέχρι να την επίσκεψη του μονόφθαλμου Μπούμπα ο οποίος του έδωσε ζωντάνια και δύναμη.

Ο 73χρονος είχε ζητήσει από μια νοσοκόμα να του φέρουν να δει τον αγαπημένο του σύντροφο όλα αυτά τα χρόνια, τον τετράποδο Μπούμπα, ο οποίος φιλοξενείτο σε καταφύγιο ζώων λόγω της εισαγωγής του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο. Η υγεία του 73χρονου τον τελευταίο μήνα είχε χειροτερέψει.

Η νοσοκόμα κατάφερε να φέρει κρυφά στο δωμάτιό του τον μικρό του φίλο, ο οποίος άρχισε να κουνά σα τρελός την ουρά του και να τον γλύφει. Όλοι στο νοσοκομείο συγκινήθηκαν ενώ οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι η υγεία του χειροτέρεψε λόγω της απώλειας του σκύλου του.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του καταφυγίου υποστήριξαν πως και ο σκύλος είχε σταμάτησε να τρώει εδώ και μια βδομάδα, δηλαδή περίπου την ίδια στιγμή με τον 73χρονο!

Ο 73χρονος έχει συνέλθει και τώρα τρώει, μιλάει ενώ σηκώνεται και μπορεί και κάθεται. Οι γιατροί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι είναι ο ίδιος άνδρας! Ο Μπούμπα τώρα μπορεί και επισκέπτεται τον 73χρονο, δίνοντάς του κουράγιο και κάνοντας χαρούμενο με τη συντροφιά του.

πηγή : news247.gr