LIFESTYLE

Από τη Σπυροπούλου στην Ηλιάκη: Τα πρόσωπα της τηλεόρασης με τους ορκισμένους εχθρούς

spyropoyloy

Δόξα, χρήμα, φώτα, λάμψη… εχθροί! Τέσσερις παρουσιαστές της μικρής οθόνης που, εκτός από εκπομπές, έχουν και φανατικούς εχθρούς τόσο στο συνάφι όσο και στο κοινό.

Από τις πιο πολυσυζητημένες και αμφιλεγόμενες τηλεπερσόνες είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Παρότι βρίσκεται μόλις τρία χρόνια στον τηλεοπτικό στίβο, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της. Και όποιος δημιουργεί ντόρο, δημιουργεί και αντιπάθειες.

spiropooyloy

 

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα νέο κορίτσι, που με τον αυθορμητισμό, αλλά και τις μεγάλες φιλοδοξίες που δεν έχει κρύψει ποτέ, έχει κάνει πολύ κόσμο να την κοιτά με μισό μάτι. Ποιος ξεχνά την ιστορική ατάκα: «Ευχαριστώ τη Ναταλία (Γερμανού) που ήταν μαζί μου»; Επιπλέον, κάτι οι διακοπές στις Μαλδίβες με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι ο αέρας που αποπνέει μπροστά στο φακό, κάτι οι ατάκες της έχουν κάνει ακόμα και συναδέλφους της να τη σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

moytsinas

Μια από τις πιο ευφυείς τηλεοπτικές προσωπικότητες, με ατάκες-φωτιά, κοφτερό χιούμορ αλλά και αρκετή δόση ειρωνείας στα λόγια του, είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Ίσως αυτά είναι τα στοιχεία που τον έχουν βάλει αρκετές φορές στο στόχαστρο. Κάτι που κατά καιρούς φροντίζει να ενισχύει με την άνεση με την οποία σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Τα έχει βάλει με όλους εκτός από την κολλητή του Ζέτα Μακρυπούλια και την Ελένη Μενεγάκη. Έχει έρθει σε κόντρα τουλάχιστον με τη μισή σόουμπιζ ενώ για τις δικές του αποτυχίες δεν μιλά ποτέ. Ποιος ξεχνά άλλωστε την αποτυχημένη βραδινή του εκπομπή ή το ότι φέτος δεν βρέθηκε χώρος για εκείνον σε μία εκπομπή; Όπως και να έχει, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι για αυτή την κατηφορική πορεία φταίει ο ίδιος… και μόνο!

stamati

Δεν είναι λίγες οι φορές που με την κοφτερή της γλώσσα έχει αφήσει άφωνους ακόμα και τους συνεργάτες της, αλλά κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει. Η Σάσα Σταμάτη κατέχει μια παγκόσμια ενδεχόμενος πρωτοτυπία, αφού είναι η μόνη που απολύθηκε από το σταθμό στον οποίο εργαζόταν, λόγω μιας ατάκας της για τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, ενώ λίγους μήνες μετά έγινε η επαναπρόσληψή της! Όσο και αν είναι πολλοί αυτοί που διαφωνούν με τις χοντράδες και το ειρωνικό ύφος που τη χαρακτηρίζει επί καθημερινής βάσης, όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία ποιος θα είναι ο επόμενος που θα πιάσει στο στόμα της.

maria iliaki

Ξεκινώντας ως γραμματέας της Ρούλας Κορομηλά, κατάφερε να εξελιχθεί, να κάνει τη δική της εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου και τώρα να ακολουθήσει σόλο καριέρα έχοντας στο πλευρό της τον Μάκη Πουνέντη. Η Μαρία Ηλιάκη, σίγουρα έχει κάνει πράγματα στη μικρή οθόνη, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κατηγορηθεί για ξινίλα. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την είχε αποκαλέσει «ξινομυζήθρα», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει πως λόγω του χαρακτήρα της δεν πρόκειται να βρει ποτέ άντρα.

Πηγή : Koolnews.gr