LIFESTYLE

Αγνώριστος! Μεταμόρφωσαν τον Eminem τα σκληρά ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

eminem3

Αγνώριστος εμφανίστηκε στην διάρκεια εκδήλωσης της εφημερίδας Wall Street Journal ο διάσημος ράπερ, Eminem, με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να γράφουν πως η δραματική αυτή εικόνα του καλλιτέχνη προέρχεται από την αλόγιστη κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών.

Η κατάχρηση διάφορων χαπιών και ναρκωτικών ξεκίνησε από τον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας 8 Mile, όταν έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα επί 16 ώρες καθημερινά και δεν είχε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί.

eminem

Ο ίδιος κατέφυγε σε γιατρούς που του συνταγογράφησαν φάρμακα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στον φόρτο εργασίας του, ωστόσο δεν άργησε, ο ίδιος να κάνει κατάχρηση αυτών των χαπιών και να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

Ο Eminem πήγε για πρώτη φορά σε κέντρο απεξάρτησης το 2005, όταν και έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα του διάρκειας 3 ετών, πριν επιστρέψει με τα άλμπουμ του Relapse και Recovery.

Στο ντοκιμαντέρ  «How to Make Money Selling Drugs» (Πως να βγάλεις χρήματα πουλώντας ναρκωτικά), ο γνωστός τραγουδιστής oμολόγησε πως η χρήση ναρκωτικών ουσιών τον οδήγησε ένα βήμα πριν το θάνατο, καθώς είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές για υπερβολική χρήση ουσιών.