ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον Μένη Κουμανταρέα(φωτο)

Κουμανταρέας

Σύσσωμος ο πνευματικός, καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος της χώρας αποχαιρέτησε τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Κουμανταρέας

Ανάμεσα στους ανθρώπους που συνόδεψαν τον πεζογράφο στην τελευταία του κατοικία ήταν και ομότεχνοί του, όπως οι Βασίλης Βασιλικός, Άλκη Ζέη, Κική Δημουλά, Τίτος Πατρίκιος, αλλά και πολλοί άλλοι συγγραφείς, στιχουργοί, ηθοποιοί και σκηνοθέτες όπως οι: Μάνος Ελευθερίου, Μάρω Δούκα, Ιωάννα Καρυστιάνη, Γιώργος Χρονάς, Ιωάννα Καρατζαφέρη, Θανάσης Χατζόπουλος, Φραγκίσκη Αμπατζοπούλου, Μίμης Ανδρουλάκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Λίνα Νικολακοπούλου, Ρένα Πιττακή, οι σκηνοθέτες Νίκος Παναγιωτόπουλος, Λάκης Παπαστάθης και ο συγγραφέας- σκηνοθέτης Αχιλλέας Κυριακίδης.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν και άνθρωποι από την πολιτική σκηνή, όπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, η πρώην βουλευτής Άννα Νταλάρα και ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης.

Κουμανταρέας

Κουμανταρέας

Κουμανταρέας

 

Οι σκηνοθέτες Λάκης Παπαστάθης (δεξιά) και Νίκος Παναγιωτόπουλος (κέντρο) και ο σεναριογράφος Αχιλλέας Κυριακίδης (αριστερά).

Ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης (αριστερά) και ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς (δεξιά).

 

Οι συγγραφείς Μάρω Δούκα (αριστερά) και Ιωάννα Καρυστιάνη (δεξιά).

 

Ο βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης και η συγγραφέας Άλκη Ζέη παρίστανται στην κηδεία του συγγραφέα

Η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.