LIFESTYLE

Άστραψε και βρόντηξε ο Κραουνάκης ! “H ΝΔ και τα τσιράκια της έστρεψαν τη Β.Ελλάδα να θέλει να με σκοτώσει”. ΒΙΝΤΕΟ

kraounakis00000

Στο στόχαστρο σκληρής κριτικής και διαδικτυακών επιθέσεων βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Σταμάτης Κραουνάκης εξαιτίας των δηλώσεων τους για την Μακεδονία και την ελληνική γλώσσα που όπως ο ίδιος έχει τονίσει παρερμηνεύθηκαν.

Σήμερα, στην διάρκεια συνέντευξης του στο ΣΚΑΙ προέβη σε νέες σκληρές δηλώσεις που θα συζητηθούν, κάνοντας λόγο για «τσιράκια της ΝΔ» που έχουν στρέψει όλη τη Βόρεια Ελλάδα εναντίον του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε :  «Μια κυβέρνηση που βριζόταν σαν τα χειρότερα σκυλιά πριν τέσσερα χρόνια και τακιμιάσανε εγκληματίες! Νομίζεις δεν είναι αυτός ο λόγος που έστρεψε η ΝΔ και όλα της τα τσιράκια τη Βόρεια Ελλάδα να θέλει να με σκοτώσει;» και πρόσθεσε πως  «Ίσως ο τρόπος δεν ήταν διευκρινιστικός, ποτέ δεν είπα τη φράση “οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι”. Αν μου πέρναγε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή ότι θα πείραζε ανθρώπους δικούς μου, μπορεί και να μην το διατύπωνα».

Για τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταμάτης Κραουνάκης διευκρινίζει: «Όταν είδα το όνομά μου στη λίστα φίλων ΣΥΡΙΖΑ έκανα ολόκληρη εκπομπή στο Κόκκινο που έσπασαν τα τηλέφωνα από τους Συριζαίους. Είπα δεν θα με βάζετε σε καμία λίστα εμένα! Τέλος»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα :

http://youtu.be/mLhZhuBsFro