ΔΙΕΘΝΗ

Βίντεο- ντοκουμέντο από τη νέα δολοφονία 18χρονου αφροαμερικανού, από πυρά αστυνομικού! Ο εφιάλτης της βίας επιστρέφει στις ΗΠΑ.

Η σκιά της βίας και της αναταραχής, σκεπάζει πάλι την Αμερική, μετά τη νέα δολοφονία αφροαμερικανού, από τα πυρά αστυνομικών, το βράδυ της Τρίτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 18χρονος Αντόνιο Μάρτιν έφτασε, σε ένα πρατήριο καυσίμων, και ο αστυνομικός του ζήτησε τα στοιχεία του, για έναν έλεγχο ρουτίνας. Η αστυνομία υποστηρίζει πως εκείνη την ώρα ο Αντόνιο Μάρτιν τράβηξε όπλο, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τον πυροβολήσει. «Φοβούμενος για τη ζωή του, ο αστυνομικός του Μπέρκλεϊ πυροβόλησε αρκετές φορές πλήττοντας τον ύποπτο και τραυματίζοντάς τον θανάσιμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σεντ Λούις, ο Μπράιαν Σέλμαν. 

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο-ντοκουμέντο όπου φαίνεται ο 18χρονος να πέφτει νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού, όπως και τι προηγείται της τραγικής αυτής κατάληξης. Το όνομα του αστυνομικού δεν έχει δοθεί -ακόμη- στη δημοσιότητα, καθώς η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία του Σεντ Λούις.