LIFESTYLE

«Κληρώνει» για την Όλγα Τρέμη στο Mega, νέες περικοπές στο ΣΚΑΙ

 

Η πίεση από τα έσοδα και οι υψηλές υποχρεώσεις σε τρίτους, συνδυαστικά με την άμεση ανάγκη χρηματοδότησης, δημιουργεί ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο, ανοίγοντας – όπως όλα δείχνουν, το δρόμο για νέο γύρο περικοπών και συρρίκνωσης του προγράμματος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Το εύρος του «μαζέματος» – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπολογίζεται ότι θα κυμανθεί πέριξ του 3%.

Κατά τα άλλα η απουσία τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό – λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς των κεφαλών του συγκροτήματος, του ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζου, της οικονομικής διευθύντριας Ευαγγελίας Κουτσαυτάκη και του γενικού διευθυντή Γιάννη Σπανολιού έχει επιφέρει απόλυτη ηρεμία στο «μαγαζί»!

Πλέον την ευθύνη στις συσκέψεις όπως αναφέρει ρεπορτάζ του enimerosi24.gr,  έχουν αναλάβει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Μαλέλης και η Σία Κοσιώνη, δίνοντας το ρυθμό στην ενημέρωση… Αλλά και επιτρέποντας στις κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι δεν άλλαξε τίποτα, «Αφού 7% είχαμε πριν 7% έχουμε και τώρα»!

Μια ανάσα από την Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης του Mega η Όλγα Τρέμη

Λίγο πιο κοντά βρίσκεται η Όλγα Τρέμη στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης του Mega, με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι εκδότες. Η εκλογική αναμέτρηση, όμως, πιέζει. 

Στο κανάλι, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην τραγωδία του «Norman Atlantic» και στην τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Το πρόβλημα για το κανάλι εντοπίζεται στη διαχείριση των πολιτικών γεγονότων, όπου υπάρχει αντίδραση από το κοινό.