LIFESTYLE

Ελληνίδα παρουσιάστρια για την Ελένη: «Αν μιλήσω ο Νιαγάρας είναι πολύ μικρός…»

Ο λόγος για τη Βίκυ Μιχαλονάκου, η οποία παρουσίαζε την εκπομπή «Ερωτοδικείο» την δεκαετία του 1990, και παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό σχολιάζοντας κάποιους από τους σημερινούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Η εκπομπή «Ερωτοδικείο» ήταν μία παρωδία δικαστικού περιεχομένου, με ακατάλληλο περιεχόμενο, που για κάποιους θεωρήθηκε «προϊόν υποκουλτούρας», ενώ είχε και φανατικούς οπαδούς.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σχολίασε, όχι και με τα καλύτερα λόγια, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, αλλά μας αποστόμωσε με όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη!

Για το δίδυμο του Ant1 συγκεριμένα είπε ότι, κατά τη γνώμη της, δεν έχουν μέλλον στην τηλεόραση. Ωστόσο για τη Μενεγάκη, η απάντηση ήταν πιο απειλητική…

Στη ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πιστεύει ότι η Ελένη Μενεγάκη κατέχει δικαίως τον τίτλο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης η ίδια απαντά: «Ελάτε τώρα, µην επαναλαµβάνουµε ανυπόστατα αξιώµατα. Ο θεσµός της βασιλείας έχει κλονισθεί διεθνώς!».

Στην δεύτερη ερώτηση για το αν έχει κουράσει το κοινό η προβολή της ζωής της η Βίκυ Μιχαλονάκου δηλώνει: «Δεν µπορώ να απαντήσω, διότι αν µιλήσω ο Νιαγάρας είναι πολύ µικρός για το πρωινό της αφρόλουτρο!!!»