LIFESTYLE

Απίστευτο! Η Τατιάνα τηλεφωνεί στον Ευαγγελάτο «στον αέρα», για να αποδείξει, ότι πάντα σηκώνει το τηλέφωνο! (βίντεο)

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ», το πρωί της Δευτέρας, και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, και τη σχέση τους.

«Αισθάνομαι ότι η γλώσσα τους σώματος, η επαφή είναι η προέκταση του συναισθήματος. Είμαστε ένα ζευγάρι που είμαστε πολύ μαζί. Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν το κρεβάτι είναι άδειο κι ο Νίκος δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν εγώ δεν είμαι δίπλα του. Δεν βγαίνουμε με φίλους μόνοι μας. Η κάθε σχέση χτίζεται με τους δικούς της όρους. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στη συντροφικότητα. Αυτός με έμαθε να είμαι τόσο συντροφική, δεν ήμουν» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όταν ο Μάρκος Σεφερλής τη ρώτησε αν ζηλεύει τον σύζυγό της, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Δεν μου αφήνει περιθώρια να τον ζηλέψω. Ο Νίκος και με τον πρωθυπουργό να είναι ραντεβού, αν τύχει και τον πάρω τηλέφωνο θα σηκώσει το κινητό του». Η Τατιάνα Στεφανίδου, μάλιστα, δεν δίστασε να του τηλεφωνήσει στον αέρα της εκπομπής για να… αποδείξει τα λεγόμενά της.

 

 

πηγή: toratora.gr