LIFESTYLE

Η Νόνη Δούνια μιλά για τις εκλογές, για τις γυμνές φωτογραφίες και αποκαλύπτει την ηλικία της

Η απήχηση στις εκλογές: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό των αριθμό των ψηφοφόρων. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, νομίζω θα έκανα μία ακόμα προσπάθεια».

Ο πόλεμος που δέχτηκε για τις σέξι φωτογραφίσεις της: «Δεν στέκομαι ποτέ σε αυτά που έγιναν πριν 20 χρόνια. Ούτε απολογούμαι, ούτε θα απολογηθώ ποτέ για αυτά. Τα υποστηρίζω και θα τα υποστηρίζω. Ήταν η δουλειά μου. Όπως λένε οι “ειδικοί”, και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση. Οπότε ίσως να με έμαθε και η νέα γενιά, που δεν με ήξερε».

Οι συζητήσεις με το Epsilon: «Είχαμε κάνει μια συζήτηση με το Epsilon, πριν τις εκλογές, για μια εκπομπή με συμβουλές για γονείς. Τώρα συζητάμε για κάτι άλλο και μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω. Πάντως υπήρχε αυτή η συζήτηση».

Το πέρασμα του χρόνου & η εξωτερική της εμφάνιση: «Πάντα ήθελα να αλλάξω κάτι επάνω μου – ακόμα και όταν ήμουν στα καλύτερά μου! Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάζομαι το πρωί στον καθρέφτη και λέω “Μπράβο κορίτσι μου! Φτου σου!”. Πιο μικρή ήθελα να αλλάξω τη μύτη μου, γιατί με είχαν κάνει να το σκέφτομαι αυτό. Μετά είπα ότι αυτή είναι η μύτη μου, την παντρεύτηκα, πάμε με αυτήν. Και μια χαρά έκανα καριέρα με αυτή τη μύτη! Δεν θα άλλαζα κάτι. Ίσως αργότερα έκανα κάποια επέμβαση, στα 50 μου; Τώρα είμαι 43. Έχω 7 χρόνια μπροστά μου ακόμα».

Ο γάμος με τον Κυριάκο Μουρατίδη: «Δεν έχω περάσει κρίση στον γάμο μου, αλλά ήμουν τυχερή. Όταν εγώ ήμουν στην επιλόχεια κατάθλιψη, πάνω στην τρέλα μου, είχα έναν άνθρωπο ο οποίος με στήριζε σε αυτό. Η επιλόχεια κατάθλιψη είναι κάτι σύνηθες, σε εμένα κράτησε μόνο ένα τρίμηνο. Μετά ήμουν μια χαρά, αλλά θεωρώ ότι βασικό ρόλο έπαιξε ο σύντροφός μου, που ήταν απίστευτα υποστηρικτικός». 

πηγή : yupiii.gr