LIFESTYLE

Οργή για την προκλητική Κιμ Καρντάσιαν που ποζάρει για μία ακόμη φορά γυμνή- «Είσαι μητέρα!» φωνάζουν οι επικριτές της

Στα νέα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 34χρονη εμφανίζεται εντελώς γυμνή σε μια πόρτα, με wet look και αλειμμένη με λάδι ενώ μας παρουσιάζει τα κάλλη της ενφάς. Ο φωτογράφος Στίβεν Κλέιν την τραβάει από κάτω προς τα πάνω, τονίζοντας έτσι περισσότερο τα επίμαχα σημεία. 

Φορώντας μια πλεκτή ζακέτα, η οποία φυσικά είναι ορθάνοιχτη, γόβες και γυαλιά μυωπίας, η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με αυτοπεποίθηση έχοντας τα χέρια της στη μέση της.

Με τα καμώματά της ωστόσο η Κιμ προκάλεσε θύελλα οργισμένων αντιδράσεων. Μόλις διέρρευσαν οι νέες φωτογραφίες, τα σχόλια στο ίντερνετ πήραν μορφή… χιονοστιβάδας. 

"Σε ποιο ακριβώς σημείο η Κιμ Καρντάσιαν θα καταλάβει ότι από τη στιγμή που ολόκληρος ο κόσμος έχει δει την ταινία με τα ερωτικά της καμώματα, οι γυμνές φωτογραφίες δεν είναι και τόσο σοκαριστικές;" αναρωτιέται ένας χρήστης.  

"Πραγματικά βαριόμαστε να βλέπουμε για μία ακόμα φορά την Κιμ Καρντάσιαν γυμνή… πρέπει να χρειάζεται απεγνωσμένα ρευστό… Καλύψου για χάρη της κόρης σου!" έγραψε ένας άλλος. 

"Είσαι μητέρα!" τόνισε με οργή κάποιος χρήστης. 

Το σίγουρο είναι ότι η Κιμ δε νοιάζεται για την κριτική, αφού έχει καταφέρει να προκαλέσει και πάλι πάταγο.