LIFESTYLE

Η «εξομολόγηση» του Γκλέτσου: «Μου αρέσει η Κωνσταντοπούλου σαν γυναίκα»

Για την υγεία του, τη δουλειά του ηθοποιού, την επιστροφή του στο σανίδι, αλλά και για τη γυναίκα που του αρέσει στη Βουλή. Πώς θα μπορούσε, βέβαια, να μη μιλήσει και για τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο;  

Ο Απόστολος Γκλέτσος για την υγεία του 

«Έχω πάθει πολλά με την υγεία μου γι’αυτό δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι εφτάψυχος. Πέρασα και περνάω πολλές αρρώστιες, πάσχω από όλες. Σε ηλικία 35 με 38 κοιμόμουν 90 κιλά και ξυπνούσα 87 από την αγωνία του προβλήματος, από την αγωνία αν θα ξυπνήσω ζωντανός. Δεν ζούσα. Αν δεν είναι αυτό χαστούκι, τι είναι; Τι είναι χαστούκι; Να μη πάει καλά μια παράσταση; Έχω παίξει σε 25, οι 20 πήγαν χάλια και απλά οι 5 ακούστηκαν».

Ο Γκλέτσος και η υποκριτική

«Δεν έκανα και καμιά τεράστια επιτυχία. Αγαπώ τους συναδέλφους, βλέπω την πρόοδό τους και τρελαίνομαι με τα νέα παιδιά. Οι δουλειές τώρα είναι καλύτερες. Τότε με δεκαπλάσια budgets δεν ήταν τόσο καλές. Τώρα περιμένω σαν τρελός να δω την “10η Εντολή"».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Απόστολος Γκλέτσος στηρίζει την πρόεδρο της Βουλής και δηλώνει θαυμαστής της ξεκάθαρα: «Θα το κάνει Κούγκι το κοριτσάκι. Καθίστε και θα δείτε. Εμένα μου αρέσει και σαν γυναίκα, η προσωπικότητά της. Την είδα και με μαλλί κάτω, μου αρέσει», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

πηγή : thetoc.gr