ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποια είναι η σύμβουλος του Βαρουφάκη που τη λατρεύουν στον Περού ως… «Θεά»!

Ο λόγος για τη σύμβουλο του, την Έλενα Παναρίτη που έφερε ο Γ. Παπανδρέου από την Παγκόσμια Τράπεζα , την έκανε βουλευτή επικρατείας και την αξιοποιούσε ως σύμβουλο του στα θέματα των αγορών.

Η κυρία Παναρίτη, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως «θεσμική οικονομολόγος», δεν χάνει ευκαιρία να λέει πόσο βοήθησε την οικονομία του Περού και πόσο τη λατρεύουν στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής.

Από τότε που έφυγε από το ΠαΣοΚ άλλαξε και λουκ η κυρία Παναρίτη. Έκοψε α λα γκαρσόν τα μαλλιά της, αδυνάτισε υπερβολικά, ντύνεται μοδάτα και ταξιδεύει συνεχώς.

Με τον κ. Βαρουφάκη, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης»  γνωρίζονται από παλιά, τον εκτιμά πολύ, είχε αρχίσει τις επαφές μαζί του εδώ και καιρό και καθόλου δεν αιφνιδιάστηκε που έγινε σύμβουλός του ή που τον συνόδευσε στις Βρυξέλλες στο έκτακτο Eurogroup.

Και κάτι ακόμη, η κυρία Παναρίτη γνωρίζει καλά όλους αυτούς τους οικονομολόγους, νομπελίστες και καθηγητές αμερικανικών πανεπιστημίων με τους οποίους συναναστρεφόταν ο Γ. Παπανδρέου και τους προσκαλούσε στα περίφημα Συμπόσια της Σύμης.