ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ευχαρίστησε τον Α. Τσίπρα που δεν έκανε υπουργό τον Νίκο Νικολόπουλο

Για την ακρίβεια, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σταμάτησε τον Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο του γεύματος εργασίας και τον ευχαρίστησε που δεν έκανε υπουργό τον Νίκο Νικολόπουλο.

Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, είχε επιτεθεί τον περασμένο Αύγουστο στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ με ένα ομοφοβικό Tweet στο οποίο έγραφε:

"Από την Ευρώπη των Εθνών – Κρατών στην Ευρώπη των που—-ών. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του!".

Όταν έμαθε ο Μπετέλ για το σχόλιο του Έλληνα βουλευτή, του απάντησε στο Twitter:

"Άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι αλλά δεν ομιλώ ελληνικά. Συγγνώμη".

Ο βουλευτής μετά την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα και την απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου φρόντισε να διαγράψει τότε το tweet αλλά ήταν πλέον αργά αφού πολλοί χρήστες του Facebook το είχαν αποθηκεύσει με αποτέλεσμα να αναδημοσιεύεται παντού.

"Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ", είχε γράψει ο Νίκος Νικολόπουλος σε επόμενο σχόλιο του στο Twitter.

"Οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός μεμονωμένου πολιτικού. Καλησπέρα" είχε απαντήσει εκ νέου ο κ. Μπετέλ.