LIFESTYLE

Αυτή είναι η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι, στις σχέσεις Σπυροπούλου-Λιάγκα. Όλο το παρασκήνιο της αγωγής-μαμούθ.

Μπορεί να είναι πρωτοφανές αλλά συνέβη. Παρουσιάστρια κατέθεσε αγωγή εναντίον παρουσιαστή ζητώντας 260.000. Σαν κεραυνό εν αιθρία έπεσε η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σε Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη ζητώντας 260.000 ευρώ από έκαστο, υποστηρίζοντας ότι ασκήθηκε εναντίον της «ένοτνη λασπολογία» με προσβληικά και υποτιμητικά σχόλια εναντίον της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό YOU η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η φράση του Γιώργου Λιάγκα περί προστασίας της Σπυροπούλου από bodyguards: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards. Μπορεί για κάποιους να είναι τόσο πολύτιμη που να δίνουν λεφτά για να τη φυλάει bodyguard».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την πλευρά της με την αγωγή υποστηρίζει «ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ, επιδιώκω, ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές».

Ο Λιάγκας χαρακτήρισε την αγωγή «έωλη και άδικη» και τόνισε ότι «είναι πρωτοφανές να κάνει αγωγή παρουσιάστρια σε παρουσιαστή».

Μπορεί βέβαια, η υπόθεση να μην φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, όμως η παρουσιάστρια στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα της ότι δεν θέλει κανείς να ασχολείται με την προσωπική της ζωή!

 

 

πηγή: toratora.gr