ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξύλο της αρκούδας στο ΔΣ της Super League – Εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πέταγαν μπουκάλια ο ένας στον άλλον

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πέταγαν μπουκάλια ο ένας στον άλλον ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, άγνωστος άνδρας χτύπησε στο πρόσωπο τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο ανάμεσα στους ανθρώπους των ΠΑΕ με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τους κυρίους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά, Αγραφιώτη και τον Παναθηναϊκό από τους κυρίους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου.

Τι έγινε ξαφνικά…

Στα καλά καθούμενα οι κύριοι που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρό  άρχισαν να εκτοξεύονται μπουκάλια νερού ενώ όσοι βρίσκονταν έξω από την αίθουσα άκουγαν δυνατές φωνές και λογομαχίες με απίστευτες εκφράσεις.  

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάποια στιγμή και  ενώ ήταν το κλίμα τεταμένο, άνοιξε η πόρτα και ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε μέσα στην αίθουσα και χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου διαφεύγοντας στη συνέχεια χωρίς να τον προλάβει κάποιος.

Τέλος από τη συνεδρίαση αποχώρησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.