LIFESTYLE

«Ανακωχή» για Λιάγκα-Σπυροπούλου: Η συνάντηση στη Βουλιαγμένη

Αφορμή ήταν κάποια σχόλια που είχε κάνει στην εκπομπή του, ο παρουσιαστής. Το περασμένο Σάββατο όμως, οι δύο πλευρές βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, στην κυριολεξία. Κι αυτό γιατί τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, προτίμησαν γνωστό στέκι της Βουλιαγμένης για να πιουν τον καφέ τους και να κάνουν τη βόλτα τους, όπως γράφει το περιοδικό Hello.

1

Η συνάντηση τους, ήταν τυχαία μεν, αλλά ήταν μια καλή αφορμή για τους δύο «αντίδικους» να μιλήσουν από κοντά. Παρά την αρχική αμηχανία, όπως γράφει το περιοδικό, είχαν έναν πολιτισμένο διάλογο που όπως μαρτυρά άνθρωπος που τους συνάντησε από κοντά, ολοκληρώθηκε σε θετική ατμόσφαιρα και με χαμόγελα.

3

Ίσως δεν αυτή η συνάντηση να είναι και η αφορμή για μια «ανακωχή», μετά την ένταση που προκάλεσε η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Γιατί, είναι καλό οι παρεξηγήσεις μεταξύ των ανθρώπων της τηλεόρασης, να λύνονται με κουβέντες και να καταφεύγουμε σε νομικές λύσεις μόνο όταν έχουμε εξαντλήσει όλες τις άλλες μεθόδους.