ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ γυναικολόγος του Κολωνακίου και μεγαλοδικηγόρος – Τους κάρφωσαν οι πρώην τους!

Γιατρός γυναικολόγος, με ιατρείο στο Κολωνάκι, εντοπίστηκε από τους λεγόμενους «Ράμπο» του ΣΔΟΕ και διαπιστώθηκε ότι απέκρυψε από την Εφορία 2 εκατ. ευρώ. Την καταγγελία για τον φοροφυγάδα γιατρό έκανε η πρώην… φίλη του, η οποία θέλησε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο επειδή επέστρεψε στη σύζυγό του.

Δικηγόρος από τα γνωστά ονόματα στον δικηγορικό κύκλο απέκρυψε εισοδήματα 1,5 εκατ. ευρώ, τα οποία εντόπισε το ΣΔΟΕ έπειτα από καταγγελία επίσης της πρώην συντρόφου του. Το τετραψήφιο τηλεφωνικό κέντρο καταγγελιών για φοροφυγάδες (1517) πήρε φωτιά τις τελευταίες ημέρες.

Εκείνο που έχει σημασία, όπως βεβαιώνουν και οι οικονομικοί εισαγγελείς, είναι ότι με την αλλαγή της κυβέρνησης αυξήθηκαν και οι καταγγελίες φοροφυγάδων στο τετραψήφιο αυτό τηλεφωνικό κέντρο. Συνέταιρος «καρφώνει» συνέταιρό του, γείτονας τον γείτονα, αδελφός την αδελφή και πάει λέγοντας. Ολες οι καταγγελίες ελέγχονται σχολαστικά και ήδη δύο που έγιναν από απατημένες… φίλες έβγαλαν λαβράκια.

 

 

 

πηγή: Βηματοδότης