LIFESTYLE

«Το κάνεις από ψώνιο; Χαλάτε την πιάτσα»! H επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στη Μαίρη Συνατσάκη- ΒΙΝΤΕΟ

O Γιώργος τόνισε ότι είναι αντιεπαγγελματικό και χαλάνε την πιάτσα που δεν θα πληρωθούν και θα παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision αφιλοκερδώς. Tότε ο παρουσιαστής είπε για τη δική του αμοιβή στο The Voice «εγώ παίρνω συμβολικό ποσό στο Voice αλλά παίρνω… το θεωρώ αντιεπαγγελματικό» είπε σε έντονο ύφος»! Tι απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη;

«Έτσι είναι τα τελευταία χρόνια στην Eurovision. Δεν ξέρω γιατί. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε η μανούρα του γιατί τα πληρώνουμε και σήμερα άκουσα ότι χαλάμε την πιάτσα που δεν πληρωνόμαστε…», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν θεωρώ κακό ένας επαγγελματίας -γιατί είναι η δουλειά σου αυτή- να πάρει χρήματα. Το ότι δεν πληρώνομαι για μένα είναι αντιεπαγγελματικό. Γιατί δεν πληρώνεσαι; Το κάνεις από χόμπι; Με ποια λόγική δεν θα πάρεις λεφτά; Δεν το καταλαβαίνω! Το κάνει από ψώνιο; Χαλάτε την πιάτσα! Πρέπει να πληρωνόμαστε για τη δουλειά μας γιατί ανοίγεις κερκόπορτα.», φώναζε ο Γιώργος.

Κι ενώ η Μαίρη "φόρτωνε" όσο μιλούσε ο δημοσιογράφος, ξέσπασε κάποια στιγμή λέγοντας: «Όλοι όσοι συμφωνούν με τον Γιώργο, αν παίρναμε μια δραχμή θα κράζανε! Γι' αυτό να ηρεμήσουμε λίγο».