LIFESTYLE

Ποιοί αστέρες του ΑΝΤ1 θα δουν την πόρτα της εξόδου, σε ποιους θα προταθεί γενναία μείωση αποδοχών

Στο τέλος της σεζόν λήγουν η διετία των συμβολαίων, κατηγορίας 2+1 των, Θ. Αναστασιάδη, Γιώργου Λιάγκας, Φάιης Σκόρδα, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δούκισας Νομικού και της ομάδας του “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκτίμηση είναι πως θα προταθεί επέκταση της συνεργασίας έως και 2 έτη, με μείωση των αποδοχών που θα φτάνει ως και το 40%. Σημαντικές αλλαγές αναμένονται και στην οικονομική διεύθυνση του ομίλου.

Παραμένει ακόμη ανοικτό τι θα συμβεί με τον ενημερωτικό τομέα εκεί όπου υπάρχει η σκέψη το δελτίο ειδήσεων να περιοριστεί σε μισή ώρα, χωρίς αναλύσεις και συνδέσεις, ενώ δεν είναι ακόμη σαφές τι θα συμβεί με τη Μαρία Χούκλη η οποία δεν έχει συμβόλαιο. 

Οι αλλαγές αυτές δεν σχετίζονται με τις κυβερνητικές εξαγγελίες. Σχετίζονται με την υιοθέτηση ενός άλλου μοντέλου λειτουργίας που θα έχει μικρότερο μισθολογικό κόστος και με ανάθεση υπηρεσιών σε διάφορες υπηρεσίες από την παραγωγή των σημάτων ως και τις δημόσιες σχέσεις.

Τα έσοδα του ΑΝΤ1 στην Ελλάδα δεν παρουσιάζουν υστέρηση στο πρώτο 2μηνο του 2014, αφού ο σταθμός έχει σταθερά ανοδική πορεία. Υπάρχει “παγωμάρα” εξαιτίας της επιστροφής του ειδικού φόρου από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά προς το παρόν όχι άμεσες επιπτώσεις.

πηγή : typologies.gr