LIFESTYLE

Το «ξέσπασμα» του Γιώργου Πολυχρονίου εναντίον της Ελένης Μενεγάκης: «Δεν έχει ταλέντο. Την έφτιαξαν τα media»

Ο πρώην παρουσιαστής, ο οποίος συνυπήρξε τηλεοπτικά επί δύο χρόνια με την «ωραία Ελένη» δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για εκείνην.

«Δεν την είχα επιλέξει εγώ. Μου την έφεραν μια μέρα. Ήταν τσαπερδώνα, με εντυπωσίασε. Μου ‘πιασε το χεράκι… έδειξε μια φιλικότητα και θηλυκότητα. Ήταν λαμπερή. Δεν την φλέρταρα γιατί ήμουν σε σχέση (σ.σ. με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου). Δε νομίζω ότι έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας. Δεν είναι χαρισματική με την έννοια του έμφυτου ταλέντου. Αυτό το μοντέλο δε θα ξαναπαρουσιαστεί εύκολα στην τηλεόραση. Εκείνη έδειξε τον τηλεοπτικό αυτό δρόμο. Τώρα έχουμε σημερινές Μενεγάκη που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με τη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, αλλά τελικά βλέπεις πως αυτό ο κόσμος δεν το αποδέχεται πια. Τα media μπορούν να φτιάξουν κάποιον. Αν ο άνθρωπος του καναλιού που καλοέβλεπε την Ελένη δεν την καλοέβλεπε, δε θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σούπερ σταδιοδρομία», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις γυναίκες που τον «σημάδεψαν», εξομολογήθηκε: «Οι παλιές μου φιλενάδες ή και σύζυγοι με κάνουν παρέα πολύ συχνά επειδή ξέρουν ότι με μένα θα περάσουν καλά. Πρώτον, θα έχουν εξασφαλισμένο τραπέζι, δεύτερον δεν θα τις πειράζουν οι άλλοι επειδή με σέβονται και τρίτον, διότι θα τους πω τα αστεία μου και τα ανέκδοτά μου. Τώρα δεν έχω σχέση. Με τον Παναθηναϊκό έχω σχέση και τη μουσική. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι μόνος».

πηγή : peoplegreece.com