LIFESTYLE

Η εξομολόγηση για bullying και οι λυγμοί της Καλομοίρα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 30χρονη τραγουδίστρια και μητέρα δυο παιδιών, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, λέγοντας:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε γιατί μέχρι στιγμής ακούμε μόνο ιστορίες. Αλλά το bullying είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να το κάνεις και αν είσαι παρέα και βλέπεις ότι κοροϊδεύουν κάποιον, αν δεν μιλάς κάνεις bullying και εσύ. Πρέπει να σηκωθείς και να πεις σταμάτα! Όλοι οι Έλληνες της Αμερικής είναι πολύ στεναχωρημένοι. Οι καρδιές όλων είναι με την οικογένεια του Βαγγέλη».

Άλλωστε και η ίδια έχει υποστεί bullying σε παιδική ηλικία, κάτι που έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν:

«Είχα πάρτι για τα γενέθλια μου, το πρώτο που έκανα στο σπίτι μου και το είχα ετοιμάσει με την μαμά μου. Θυμάμαι είχε πολύ ωραία μέρα, καθόμουν έξω και περίμενα αλλά δεν ήρθε κανένα από τα κορίτσια της τάξης που είχα καλέσει, παρά μόνο μια κοπέλα. Μετά έμαθα ότι είχαν συνεννοηθεί να μην έρθουν. Με πείραξε πολύ και έκλαιγα.

Μια άλλη φορά ο πατέρας μου με πήγε στο σχολείο με πολύ παλιό αυτοκίνητο και θυμάμαι η μαμά της κολλητής μου τότε είδε το αυτοκίνητο και την επόμενη μέρα η κοπέλα ήρθε και μου είπε ότι δεν μπορούμε να είμαστε φίλες. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ! Τέλος όταν τραγουδούσα στο σχολείο με κοροϊδεύαν και εγώ θυμάμαι κατέβηκα από τη σκηνή έτρεξα στο μπάνιο και έκλαιγα».

Σήμερα όλα αυτά δεν την «αγγίζουν» αλλά δεν κρύβει ότι ανησυχεί για τα δυο αγοράκια της:

«Όλοι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που λέμε και κάνουμε στους άλλους. Σκέφτομαι ότι τα παιδιά μου μεθαύριο θα πάνε σχολείο και ξέρω ότι μια μέρα θα έρθουν στεναχωρημένα από κάποια άλλα παιδιά. Και δεν ξέρω πως θα αντιδράσω γιατί είναι τα παιδιά ΜΟΥ! Είμαι 30 χρονών. Αν κάποιος μου πει κάτι δεν πληγώνομαι και δεν το παίρνω προσωπικά. Καταλαβαίνω ότι ο άλλος έχει το πρόβλημα, όχι εγώ. Όταν κάποιος μιλά άσχημα, σημαίνει ότι κάτι μέσα του δεν πάει καλά και στεναχωριέμαι γι΄αυτόν. Όλα λύνονται με αγάπη και συζήτηση».