ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στο Μενίδι – Σκότωσε 33χρονο γιατί βίαζε την ίδια και τις δυο αδερφές της

Ο 33χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, βραδινές ώρες της 4-2-2015, έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Την ανθρωποκτονία διέπραξε μία 24χρονη ημεδαπή, γνωστή του θύματος, κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας που είχαν και κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν προσωπικές διαφορές.

Σε βάρος της 24χρονης, η οποία ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες (28-3-2015) το βράδυ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

H 24χρονη στην απολογία της υποστηρίζει πως το θύμα βίαζε τις δύο αδελφές της, καθώς και την ίδια κατά διαστήματα.

Μάλιστα, υπό την απειλή βίας, ανάγκαζε την 24χρονη να εκδίδεται, κανονίζοντας ο ίδιος ραντεβού με πελάτες, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια, με τα χρήματα ο 33χρονος αγόραζε ναρκωτικά.

Το μοιραίο βράδυ, η 24χρονη αναφέρει πως το θύμα της τηλεφώνησε και της ζήτησε να πάει σε 10 λεπτά έξω από το νεκροταφείο των Αχαρνών, όπου θα την συναντούσε ο ίδιος για να την μεταφέρει σε ένα ακόμη ραντεβού με πελάτη.

Η κατηγορούμενη αναφέρει πως της ζήτησε επιτακτικά να τον συναντήσει, καθώς είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης: 

Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών στη Μεσσηνία

Οι φούρνοι της Κολάσεως για δεκάδες γυναίκες!