ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Δύο μήνες ψάχνουν για μένα. Αναμενόμενο…

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών Δανάη Στράτου και η μητέρα της (γνωστή εικαστικός) Ελένη Ποτάγα ενοικίαζαν τα σπίτια στην Αίγινα και στην Ακρόπολη σε τουρίστες χωρίς να έχουν τηρηθεί οι σχετικές νόμιμες διαδικασίες, όπως είναι το ειδικό σήμα του ΕΟΤ, αλλά και να έχουν δηλωθεί στην εφορία.

Αν και ειδικά για το ακίνητο της Πλάκας στενός συνεργάτης του Γ. Βαρουφάκη, ανέφερε στο «Πρώτο Θέμα» ότι ο ίδιος ο υπουργός πλήρωνε ενοίκιο στην πεθερά του για να μένει εκεί και πρόσθεσε πως μέσα στην εβδομάδα μετακομίζει από την Πλάκα στην Πλατεία Μαβίλη.

«Δεν αποτελούν τα παραπάνω προσωπική μου περιουσία, ούτε όμως και της συζύγου μου πλήρως, ώστε να έχω την κυριότητα και άρα την ευθύνη για αυτά» διαμηνύει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ωστόσο κάθε άλλο παρά έκπληκτος εμφανίζεται ο "τσάρος" της Οικονομίας, με τα δημοσιεύματα, καθώς  αφήνει να εννοηθεί ότι έγινε στόχος λόγω των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

«Δύο μήνες ψάχνουν για μένα. Τώρα επεκτάθηκαν στον οικογενειακό μου κύκλο. Αναμενόμενο στις συνθήκες διαπραγμάτευσης που ζούμε» είπε ο υπουργός Οικονομικών σε δήλωσή του στο STAR.

 

Διαβάστε σχετικά:

 Σάλος με τον Βαρουφάκη: Η Δανάη φέρεται να ενοικίαζε τα πολυτελή σπίτια της σε Πλάκα και Αίγινα "κρυφά" από την Εφορία

 Στάζει χολή για Βαρουφάκη η Daily Mail: Αυτό θα βοηθήσει να πληρώσετε όλα τα χρέη σας! Ο Έλληνας "σοσιαλιστής της σαμπάνιας" νοικιάζει το εξοχικό του για 5.000€ τη βδομάδα!