ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονιστικό! Βρέθηκε βίντεο από τα τελευταία λεπτά της πτήσης της Germanwings

Σύμφωνα με την Bild, το βίντεο βρέθηκε στα συντρίμμια του αεροσκάφους, το οποίο φέρεται να έριξε στις γαλλικές Άλπεις ο συγκυβερνήτης.

Σύμφωνα δε με το Paris Match το κινητό τηλέφωνο δείχνει τις χαοτικές στιγμές που επικράτησαν ενώ είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα των επιβατών που εμφανίζονται.

Το βίντεο ανήκει σε επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση και ενώ το κινητό του καταστράφηκε κατά την πτώση του αεροσκάφους, ωστόσο η κάρτα SIM, στην οποία καταγράφηκαν αυτά τα τελευταία δευτερόπλεπτα, βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.

Οι σκηνές που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τα δύο διεθνή Μέσα, αποτυπώνουν τη χαοτική κατάσταση που επικράτησε από όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως οδηγούνται ολοταχώς στο θάνατο. Οι άνθρωποι δεν φαίνονται, ωστόσο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας και τα ουρλιαχτά τους. 

«Θέε μου» σε διαφορετικές γλώσσες φέρονται να φώναζαν οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους, ενώ ύστερα ακούγεται περισσότερες από τρεις φορές ένας χτύπος από μεταλλικό αντικείμενο, που ίσως είναι το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου.

Προς το τέλος, μετά από ένα ισχυρότατο τράνταγμα ακουλουθούν περισσότερα ουρλιαχτά. Στη συνέχεια, τίποτα…

 Νέο σενάριο – Μπορεί μια ερωτική απογοήτευση να κρύβεται πίσω από τη μοιραία πτήση;

 Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον "δολοφόνο" πιλότο . Ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα σκορπίσει το θάνατο