ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άδωνι Γεωργιάδη…

"Καλημέρα και καλό μήνα. Εκτάκτως στις 08:00 στο @PrwinoANT1 σε μια συνέντευξη τετ α τετ με τον Γιώργο Παπαδάκη για να αρθούν οι παρεξηγήσεις", έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Την ανάρτηση σχολίασε στον αέρα της εκπομπής του και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος συνεχάρη τον Άδωνι Γεωργιάδη για το χιούμορ του.

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα των δύο ανδρών ξεκίνησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο πάνελ της πρωϊνής τηλεοπτικής εκπομπής, όταν ο παρουσιαστής κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη, ότι κατευθύνει τη συζήτηση εκεί όπου θέλει κι ο βουλευτής έξαλλος, του είπε ότι "θέλει να γλείφει τον Τσίπρα". 

Ωστόσο, από την πλευρά του και ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης, θέλησε τότε να πάρει θέση, εξηγώντας στο τηλεοπτικό κοινό την επομένη το πρωί, ότι: "Αυτός ο άνθρωπος, με εκνευρίζει. Και δεν θα ξαναέρθει στην εκπομπή. Με οποιοδήποτε κόστος. Αν ο σταθμός με υποχρεώσει, θα παραιτηθώ. Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι. Με προσβάλλει συναισθηματικά. Το λάθος το δικό μου είναι ότι τσίμπησα. Αλλά με αυτές τις αρχές μεγάλωσα".

Διαβάστε επίσης: