LIFESTYLE

Τρώω ό,τι θέλω, αλλά έτσι δεν παχαίνω- Τα μυστικά ενός θεϊκού κορμιού!

Η Irina Shayk είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ελεύθερο κορίτσι πια μετά τον χωρισμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

 

 

Μιλώντας στο περιοδικό "Viva", η 29χρονη καλλονή αποκαλύπτει τα μυστικά της αλαβάστρινης ομορφιάς της και υποστηρίζει ότι τρώει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεται κανείς. Και χωρίς καθόλου τύψεις.

"Πιστεύω ότι πρέπει να τρως ό, τι θέλεις, και να το βγάζεις με ιδρώτα στο γυμναστήριο. Εγώ γυμνάζομαι κάθε μέρα και αποφεύγω τις ασκήσεις που προσθέτουν όγκο. Εστιάζω περισσότερο σε δραστηριόητες όπως τρέξιμο, μποξ, ποδηλαδία και Πιλάτες. Πρέπει να αγαπάς το σώμα σου, να το σέβεσαι και να του φέρεσαι καλά. Εγώ προτιμώ την αερόβια άσκηση γιατί με κάνει να νιώθω καλύτερα".

Τώρα βέβαια, μη νομίζει κανείς ότι αν "πλακώνει" τα μπέργκερ τα πατατάκια και τις μπύρες καθημερινά δεν θα τα δει επάνω του αν "χτυπηθεί" στο γυμναστήριο… Εννοείται πως μαζί με την άθληση πρέπει η διατροφή να είναι υγεινή και ισορροπημένη.Διαφορετικά, όσο και να γυμνάζεται κανείς, χαΐρι πραγματικό δεν θα δει.

πηγή: womenonly

Διαβάστε επίσης: