LIFESTYLE

Έξαλλη η Βανδή: «Ήταν αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες»(video)

Τα «πήρε» η Δέσποινα Βανδή και όχι μόνο δεν δίστασε να το δείξει αλλά επίπληξε την παίκτρια της «άγρια» στον «αέρα».

Την έντονη δυσαρέσκειά της για την Πατρίτσα Άμπραχαμς εξέφρασε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια από τη Νότιο Αφρική διεκδίκησε μια θέση στα live του Voice στην μάχη της με την Angel Καρατσάμη, ωστόσο, σύμφωνα με την Δέσποινα Βανδή, συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά. 


Η γνωστή τραγουδίστρια θεώρησε ότι η Πατρίτσια προσπάθησε να «καπελώσει» την συμπαίκτριά της και της είπε: «Έκανες κάτι αντιεπαγγελματικό όμως και με στεναχώρησες. Η έναρξη του τραγουδιού δεν ήταν έτσι. Κάνεις αυτοσχεδιασμό και πέταξες έξω από τα μέτρα την Angel. Χάθηκε, αλλά το βρήκε. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, δεν ήταν έτσι η πρόβα. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Μπερδεύτηκες διότι δεν είχες μελετήσει όσο έπρεπε. Είχες μια διάθεση εντυπωσιασμού στο παιχνίδι, το οποίο είναι αντιεπαγγελματικό, ως προς την συνάδελφό σου που είναι πάνω στη σκηνή». 

Η Δέσποινα Βανδή ζήτησε τη βοήθεια του Γιάννη Βαρδή, προκειμένου να αποφασίσει και του είπε: «Τρελάθηκα, θύμωσα. Σκάει στο live και πετάξει την άλλη απ' έξω». Τελικά επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Angel και να αφήσει έξω την Πατρίτσια. 


Η Μελίνα Ασλανίδου, όμως, δεν ήθελε να αφήσει την Νοτιοαφρικάνα να φύγει και πάτησε το κόκκινο κουμπί, παίρνοντάς την στην ομάδα της.

 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε σχετικά: