LIFESTYLE

Διαδίκτυο εναντίον Paltrow για τα τρόφιμα που αγόρασε

Πληθώρα αντιδράσεων έφερε η προσπάθεια της διάσημης ηθοποιού Gwyneth Paltrow, όχι τόσο να ζήσει για μία εβδομάδα με κουπόνια σίτισης αλλά για το τι αγόρασε με τα 29 δολάρια που παρέχονται για τα εβδομαδιαία έξοδα.

Η Gwyneth Paltrow δημοσιοποίησε μέσω των λογαρασμών της σε Facebook και Τwitter τα προϊόντα που αγόρασε, αξίας 29 δολαρίων και με τα οποία θα πρέπει να περάσει μία εβδομάδα.

paltroou.JPG

Η Telegraph κατηγορεί την Paltrow ότι με βάση τις επιλογές φαγητών που έκανε, καμία πολυάσχολη μητέρα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, αφού προσφέρουν λιγότερες από 1000 θερμίδες ημερησίως που είναι απαραίτητες για μία ισορροπημένη δίαιτα.

Eίναι τόσο… cool που μία διάσημη όπως η Paltrow προσπαθεί να ζήσει με κουπόνια σαν να ήταν… παιχνίδι, της απαντά χρήστης στο Twitter, ενώ άλλος τονίζει πως την ώρα που η διάσημη ηθοποιός "παίζει" και προσπαθεί να δει πως είναι το να ζει κάποιος με κουπόνια, άλλοι άνθρωποι ζουν με αυτά και προσπαθούν να ταΐσουν την οικογένειά τους.

Οι επιλογές της Paltrow χαρακτηρίζονται ως ένα χρυσωρυχείο βιταμινών, όμως όπως σημειώνεται, οι άνθρωποι που ζουν με κουπόνια σίτισης δεν χρειάζονται μόνο βιταμίνες αλλά και ενέργεια για να τα βγάλουν πέρα στην δύσκολη καθημερινότητά τους.

Υπολογίζεται ότι 46 εκατ. Αμερικανοί ζουν με κουπόνια και οι περισσότεροι δεν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν υγιεινά τρόφιμα, αφού στρέφονται στα fast food για να αγοράσουν περισσότερο φαγητό σε χαμηλότερο κόστος.

Αν βέβαια, το μήνυμα της Paltrow δεν είναι να ζει κάποιος με ρύζι και μαρούλι για μία εβδομάδα αλλά να υπάρξει προσπάθεια για την πρόσβαση περισσότερων Αμερικανών στην υγιεινή διατροφή, τότε αυτό αλλάζει τα δεδομένα, σημειώνει ο Business Insider.

Δείτε επίσης:

Διάσημες που «ξέχασαν» το εσώρουχό τους και άναψαν… φωτιές (Φωτο)

Κρατηθείτε! Αυτές είναι οι αμοιβές των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ του Χόλιγοντ.

Mamma mia! Τα φοβερά κορμιά διάσημων μαμάδων.