ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντούν με βίντεο οι καταληψίες στο Πανεπιστήμιο – Δεν έχουν γίνει ζημιές

Απάντηση με τη χρήση της τεχνολογίας δίνουν οι καταληψίες του Πανεπιστημίου, στο φόβο που εξέφρασαν οι πρυτανικές αρχές για ενδεχόμενο να χαθούν ζωές κατά την κατάληψη της πρυτανείας, καθώς όπως ανέφεραν γίνεται χρήση ναρκωτικών αλλά και συγκρούσεις ανάμεσα σε ομάδες, που δεν έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο. Ανέβασαν video μέσα από την πρυτανεία για να αποδείξουν ότι δεν έχουν γίνει ζημιές. 

"Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι της Πρυτανείας στους οποίους, είναι εμφανές ότι δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές", αναφέρουν οι καταληψίες σε μήνυμα με το οποίο συνόδευσαν το video που ανέβασαν στο indymedia.

"Η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας. Αυτό το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των περιφρουρημένων χαρακτηριστικών της κατάληψης και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό", τόνισαν επίσης. 

 

Διαβάστε σχετικά: