LIFESTYLE

Μυστική επανασύνδεση Γερμανού – Ιωάννου!

Για δύο σχεδόν μήνες πρωταγωνιστούν  στα πρωτοσέλιδα με τον χωρισμό τους και τα φλερτ που ακολούθησαν. Τελικά ο Μάνος Ιωάννου και η Ναταλία Γερμανού όχι μόνο πέρασαν μαζί το Πάσχα αλλά έκαναν και μια μυστική απόδραση στο Λονδίνο!

 

Για την ακρίβεια, το (πρώην;) ζευγάρι  σύμφωνα με ρεπορτάζ του entertv.gr πέταξε μαζί με τη μεσημεριανή πτήση της Aegean τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν το βράδυ της Δευτέρας εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Ναταλίας. 

Η υπόθεση παρουσιάζει ενδιαφέρον, γιατί μόλις μία μέρα πριν από την αναχώρησή τους, ο Μάνος είχε επιστρέψει από διήμερη απόδραση με τον Κώστα Κόκλα στο Παρίσι.

Όσο για τη Ναταλία, από τις προηγούμενες μέρες διέδιδε ότι θα περάσει το Πάσχα στο εξοχικό σπίτι της μητέρας της στα Κύθηρα και μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει μια  φωτογραφία του νησιού προφανώς για να νομίζουν όλοι ότι βρίσκεται εκεί.  Ταυτόχρονα όμως ο Μάνος Ιωάννου, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από το κέντρο το Λονδίνου, χωρίς όμως να γράφει που βρίσκεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,  όλο αυτό το διάστημα ο Μάνος και η Ναταλία δεν είχαν σταματήσει να έχουν επικοινωνία, αφού όπως ορθά είχε επισημάνει και ο Γιώργος Λιάγκας την περασμένη εβδομάδα, μάλλον δεν είχε ξεπεράσει ακόμη ο ένας τον άλλον! 

πηγή : entertv.gr

 Ποιος είναι ο ηλεκτρολόγος που τον «τσάκωσαν» να φιλιέται με την Ναταλία Γερμανού!

 Το σχόλιο της Γερμανού σε post του Ιωάννου!(ΦΩΤΟ)

 "'Έξαλλος" ο Λιάγκας με Γερμανού-Ιωάννου: «Ξεφτιλίζονται!»

 Ο Μάνος Ιωάννου "αποκαλύπτει" γιατί χώρισε από την Ναταλία Γερμανού