ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ραχήλ στη λαϊκή αγορά… Τι λέει για τη Ζωή, τη φόρμουλα και τις…τιμές!(βίντεο)

Συνομιλία με τους παραγωγούς λαϊκής αγοράς στην Καλαμαριάς έχει αυτή την ώρα η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Ραχήλ Μακρή, η οποία μίλησε για το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, χωρίς να παραλείψει να κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στις σχέσεις της με την πρόεδρο της Βουλής.

Η βουλευτής δήλωσε πως ακόμη κι αν δεν περάσει το σχετικό νομοσχέδιο θα καταθέσει η ίδια τροπολογία στη Βουλή, ενώ δέχτηκε τις ευχές των παραγωγών για ''καλή δύναμη'' στο έργο της. Όπως δήλωσε και η ίδια προτιμά να ψωνίζει από τις λαϊκές αγορές, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική δυσκολία των καταναλωτών.

Η κ. Μακρή φάνηκε να κερδίζει τη συμπάθεια των γυναικών που βρέθηκαν σήμερα εκεί, ενώ χαρακτηριστική είναι και η ''ατάκα'' ενός παραγωγού, ο οποίος της είπε: ''Οι λαϊκές της Θεσσαλονίκης δεν είναι το γήπεδό σας αλλά η παρουσία σας μας φτάνει''.

Όσον αφορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε πως διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ότι δηλώνει γκαζοφονιάς, ανέφερε πως όντως είναι, μιας και λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα και τη Φόρμουλα 1.

Στη συνέχεια η Ραχήλ Μακρή θα επισκφθεί τα γραφεία της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στην Ίωνος Δραγούμη 4 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

πηγή: thestival.gr

Διαβάστε σχετικά: